Nik West concerteaza in Beraria H pe 17 octombrie

Prince i-a laudat prezenta scenica, John Mayer spune despre ea ca este unica, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard ii lauda expresivitatea si talentul muzical. Nik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume, concerteaza pe 17 octombrie la Beraria H din capitala, incepand cu ora 21.00.

Nik West propune bucurestenilor o varianta inedita de spectacol, impreuna cu chitaristul Tomo Fujita si tobosarul John Blackwell. Aceasta formula se numeste Funkalaya si promite un extraordinar show de ritm si pasiune.

Bilete se gasesc la Beraria H, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center et. 2, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines si online prin www.ticketnet.ro, iabilet.ro si www.bilet.ro, la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat. I – 120 lei, cat.II – 90 lei si cat.III – 70 lei.

Intre 20 iunie – 20 iulie, organizatorii vin in intampinarea publicului interesat cu o perioada de presale, biletele putand fi cumparate la un pret cu 20% mai mic, fata de pretul afisat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *