Within the Nova a lansat un cover Katy Perry

Trupa de industrial metalcore Within the Nova a lansat coverul melodiei “E.T” (Katy Perry). Timisorenii au declarat ca au realizat acest cover in urma unui sondaj de opinie printre ascultatori, prin aceasta piesa avand ocazia sa experimenteze mai mult in ceea ce priveste productia.

“E.T” (Katy Perry) este cover-ul lansat de noi in urma unui sondaj de opinie adresat publicului, inregistrat, mixat/masterizat la Critical Sound Studio de catre Akos Mondovici & Alex Rizea. Ne-am distrat enorm in crearea acestui cover pentru că am avut ocazia sa ne orientam catre un sound mai electronic, si sa experimentam mai mult din punct de vedere al productiei. De asemenea, piesa beneficiaza de un featuring la chitara din partea bunului nostru prieten Tibi Fekete, fost coleg cu Alex in trupa Raven Tears.

Infiintata in decembrie 2015 de catre Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant), Within the Nova se inspira din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultand un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean si scream, riff-uri agresive de chitara, solo-uri melodice, breakdownuri, sintetizatoare si tematici atmosferice.

Urmatorul concert al trupei va fi pe 5 august, in cadrul festivalului Gugulan Rock.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.