Spectacolul “Kings on Ice” revine in Romania

Kings on Ice, spectacolul emblema al elitei patinajului mondial, se intoarce in Romania pe 16 noiembrie si va putea fi urmarit la Sala Polivalenta din Bucuresti. O alta reprezentatie a evenimentului de patinaj acompaniat de vioara este programata la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe data de 9 decembrie.

Dupa cinci editii desfasurate cu casa inchisa, spectacolul Kings on Ice revine in Capitala, de data aceasta cu si mai multi patinatori celebri reuniti pe afis: Evgeni Plushenko, Adelina Sotnikova, Brian Joubert si Tomáš Verner. Sportivii vor fi acompaniati la vioara de Edvin Marton, un muzician extrem de apreciat pe plan international, care va canta piese de pe “Rock Simphony”, cel mai recent dintre albumele sale, insa din Stradivariusul sau vor rasuna si piese care nu mai au nevoie de prezentari precum “Nothing Else Matters”, “Bohemian Rapsody” sau “Vivaldi Storm”.

Biletele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV) la preturi promotionale reduse cu 15% pana pe 25 iulie inclusiv. In perioada de presale, in functie de categorie si distanta fata de ring, biletele costa: 106 lei, 148 lei, 225 lei, 301 lei, 361 lei, 386 lei sau 420 lei. De pe 26 iulie, biletele vor avea urmatoarele preturi: 125 lei, 175 lei, 265 lei, 355 lei, 425 lei, 455 lei sau 495 lei.

Evenimentul este organizat de QUANTUM MEDIA.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.