L.O.S.T. a lansat un nou single si videoclip

Trupa bucuresteana L.O.S.T. a lansat o noua melodie, intitulata “World War Cup”, care va face parte din coloana sonora a filmului de scurt metraj animat cu acelasi nume. Videoclipul piesei a fost produs de catre Razvan Raduta (Oldboy Studio). Melodia poate fi descarcata sau ascultata online AICI.

World War Cup este primul single oficial de pe urmatorul album L.O.S.T. pe care speram sa il finalizam la final de 2016. De asemenea, nu stiu daca este o premiera pentru scena metal, dar pentru noi este cu siguranta prima colaborare de acest gen cu lumea filmului. Am primit cu surprindere dar si bucurie propunerea producatorilor de a compune special o melodie pentru film, am discutat si analizat impreuna povestea respectiva si am incercat sa recream atmosfera personajelor principale, atat prin versuri cat si prin muzica.

(Vlad Busca, bassist L.O.S.T.)

Piesa a fost inregistrata la Mentor Rock Studio (Costin Neamtu si Mihai Mugescu), Studio B (Cristian Iancu) si Taine Multimedia (Andy Ionescu). Mixajul a fost realizat de catre Alin Petrut (Gothic), masterizarea de catre Luculescu Alin Gabriel iar grafica a fost semnata de catre Andrei “Max” Korony.

L.O.S.T. inseamna:

BB Hanneman (chitara, voce)
Vlad Busca (bass, voce)
Adrian Dumitrescu (chitara)
Dragos Halmagi (keyboards)
Alex “Gomez” Dascaloiu (tobe)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *