Johann Strauss Ensemble, din nou in Romania!

Sarbatorile de iarna parca nu au acelasi farmec daca nu sunt insotite de ritmurile muzicii clasice vieneze. 🙂 In decembrie, indragita orchestra Johann Strauss Ensemble, condusa de Russel McGregor, va sosi pentru a douasprezecea oara in Romania, unde va concerta in cadrul unui amplu turneu national.

Turneul, desfasurat sub numele “VIENNA MAGIC – CHRISTMAS EDITION”, va strabate numeroase orase din tara noastra, intocmai ca indragitul compozitor Johann Strauss, impreuna cu a sa orchestra, in iarna anului 1847 si va culmina cu o reprezentatie de gala pe data de 21 decembrie, la Sala Palatului din Capitala.

Programul concertului va cuprinde lucrari de muzica clasica apartinand celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, iar celebrele valsuri vieneze, nelipsite din repertoriul abordat de Johann Strauss Ensemble, vor contura tabloul incantator al unei seri magice de iarna. Muzicienii sunt incantati sa revina intr-un turneu de exceptie, spunand ca “de fiecare data descoperim ceva nou in aceasta tara frumoasa. Abia asteptam sa ne reintoarcem si sa mai traim un capitol din viata orchestrei noastre impreuna cu minunatul public roman.”

Persoanele care isi vor cumpara biletele in perioada de presale, care dureaza pana pe 25 august, vor beneficia de o reducere de 20% din preturile afisate mai jos. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: VIP – 200 lei, Cat.I – 145 lei, Cat.II – 115 lei, Cat.III – 85 lei si Cat.IV – 55 lei. Acestea sunt disponibile la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – et. 2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online pe: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *