Teatru in TVR: “Sunt un orb”

Casa de Productie TVR impreuna cu Asociatia Culturala Spectaculis prezinta pe 7 august, ora 20.30, recitalul “Sunt un Orb”, one man show-ul unuia dintre cei mai indragiti actori romani, Horatiu Malaele. Dupa cum se specifica in comunicatul oficial, spectacolul se joaca in cadrul proiectului “Teatru in TVR”.

Convins ca rasul va mantui lumea, Horatiu Malaele isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat. Dupa mai bine de zece ani de la prima punere in scena a recitalului intitulat sugestiv “Sunt un orb”, actorul vine la cererea publicului si pe scena amenajata in cadrul proiectului “Teatru in TVR”, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, “pericol de ras in hohote”.

Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra.

(Horatiu Malalele)

Biletele pot fi achizitionate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro si www.bilet.ro. Biletele se pot achizitiona si de la casa amenajata la intrarea in TVR in zilele de vineri, sambata si duminica, in strada Pangrati, nr. 8-10, incepand cu ora 19.30.

Accesul publicului se face in baza biletelor, prin intrarea Pangrati, incepand cu ora 20.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.