Din 1 august, “Te asteptam in librarie!”

Editura Herald se pregateste de lansarea celei de-a opta editii a campaniei “Te asteptam in librarie!”, care se va desfasura intre 1 august si 1 noiembrie 2016. Iubitorii de lectura sunt invitati sa intre in cele 150 de librarii partenere din Bucuresti si din tara si sa descopere cele 30 de carti aflate in promotie.

“Un palid punct albastru” de Carl Sagan, “Doctrina secreta a templierilor” de Jules Loiseleur sau “Tratat despre toleranta” de Voltaire sunt numai cateva dintre titlurile care, incepand cu 1 august, se vor gasi pe rafturile librariilor cu 20% reducere.

Adresand cititorilor mesajul “Carti deschise pentru minti deschise”, Editura Herald doreste sa puna in prim-plan rolul crucial pe care cartile il joaca in educatia noastra non-formala: prin lectura, ii intelegem mai bine pe ceilalti si reusim sa ne facem intelesi la randul nostru, contribuind astfel la crearea unei lumi mai armonioase. Selectia de titluri a acestei campanii se orienteaza spre definirea individualitatii si spre perceptia clara a realitatii. Parcurgand texte fundamentale si domenii precum mindfulness, spiritualitate, parentaj, stiinta, psihologie, dezvoltare personala, fiecare poate gasi noi vehicule pentru a inainta pe propria cale.

“Te asteptam in librarie!” este o campanie cu acoperire nationala, care a evoluat ca fenomen cultural ce incurajeaza lectura, orienteaza cititorul catre alegerea cartilor potrivite, atrage atentia asupra rolului de mediere culturala indeplinit de librarii si faciliteaza schimbul de idei.

Informatii despre librariile participante la campanie, titlurile selectionate si evenimentele organizate gasiti accesand site-ul Te asteptam in librarie!.

Share

2 thoughts on “Din 1 august, “Te asteptam in librarie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *