Intalnire cu scantei: “Carnage”

Teatrul Rosu va invita la spectacolul “Carnage” dupa Yasmina Reza, in traducerea lui Ionut Grama, care se va desfasura pe 11 august, ora 20.00, in BackYard Garden & Pub din Capitala (str. Popa Nan, nr. 5). Spectatorii sunt rugati sa ajunga la spectacol pana la ora 19.45, deoarece accesul nu mai este permis dupa aceasta ora.

Doua cupluri se intalnesc pentru a rezolva o situatie de conflict intre copiii lor, insa intalnirea scoate la iveala o serie de probleme pe care adultii le au unii cu altii, fiecare in familia proprie. Din distributie fac parte Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu, Claudia Prec si Andrei Seusan.

Biletele costa 25 lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pentru alte informații si rezervari, apelati 0723196376.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *