Lara Fabian ajunge in decembrie la Craiova

Dupa cele doua reprezentatii sold-out sustinute in luna aprilie la Cluj-Napoca si Bucuresti, Lara Fabian a ales o noua destinatie: Craiova. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a mesajelor si cererilor numeroase primite din partea admiratorilor din Banie, iar data de desfasurare a evenimentului a fost aleasa cu atentie.

Din dorinta de a le oferi tuturor un cadou muzical pretios cu ocazia sarbatorilor de iarna, Lara Fabian va sustine un concert grandios in data de 11 decembrie, la Sala Polivalenta din Craiova, de la ora 19.30. Pe parcursul evenimentului, spectatorii vor putea fi martorii unor momente muzicale surpriza, intr-un decor deosebit, cu proiectii relevante adaptate fiecarei piese.

Cei care isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian isi pot procura biletele atat online, accesand website-ul www.bilete.ro cat si de la punctele de vanzare din magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane si magazinele Germanos, deschise in Craiova. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, astfel: VIP – 395 lei, Categoria 1 – 299 lei, Categoria 2 – 260 lei, Categoria 3 – 195 lei si Categoria 4 – 150 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.