Noutati Editura Litera: “My Dilemma Is You 1”

Cristina Chiperi, o liceana din orasul Padova, nascuta in Moldova, a reusit sa devina una dintre cele mai citite scriitoare ale tinerilor italieni, dupa ce si-a pus povestile pe platforma wattpad. Prima parte a trilogiei “My Dilemma Is You 1”, de Cristina Chiperi, este acum disponibila la Editura Litera.

Cristina Evans traieste in Los Angeles si crede ca are o viata perfecta, pana in ziua in care parintii ei hotarasc sa se mute la Miami. Totul se naruie pentru adolescenta de 16 ani, care se vede obligata sa-si paraseasca prietenii si sa ia totul de la capat intr-un alt oras, la o alta scoala. Cristina reuseste foarte repede sa se acomodeze in noua casa si sa se imprieteneasca cu cativa dintre cei mai populari elevi ai liceului. Toti o primesc in cercul lor, mai putin Cameron si Susan, iubita lui, care o privesc amandoi cu ostilitate. Si astfel, printre tot felul de intamplari mai mult sau mai putin placute, Cris reuseste sa-si faca o noua prietena, Sam, si se indragosteste de Matt. Desi lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine in viata ei, itele inimii ajung sa se incurce tot mai mult cand Cris si Cameron incep sa-si dea seama ca antipatia pe care o simt unul fata de celalalt ascunde, in realitate, un sentiment complet diferit. Vor accepta oare cei doi tineri sa priveasca in fata aceasta descoperire si sa lupte pentru a fi impreuna?

Volumul “My Dilemma Is You 1” este acum disponibil in reteaua Bookstop Litera, in toate librariile din Bucuresti si din tara, online pe www.litera.ro si pe www.elefant.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *