“Petrecerea carnatilor” incepe in 12 august

“Petrecerea carnatilor/Sausage Party” (aventura, comedie/SUA/2016), primul film de animatie CG pentru adulti, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 12 august, distribuit la noi de InterComFilm. Regizat de Greg Tiernan si Conrad Vernon, filmul ii are in distributie, printre altii, pe James Franco, Jonah Hill si Salma Hayek.

Seth Rogen si Evan Goldberg sunt creatorii din spatele multora dintre cele mai savuroase comedii, precum “Pineapple Express” sau “The Interview”. Acum, ei au patruns in lumea animatiei odata cu productia Columbia Pictures si Annapurna Pictures, “Petrecerea carnatilor”. Personajul principal al filmului este… un carnat, liderul unui grup de produse de supermarket, care porneste in cautarea adevarului despre propria lor existenta si despre ceea ce li se intampla cu adevarat alimentelor dupa ce parasesc rafturile magazinelor.

Pe langa faptul ca e amuzant, filmul mai are un sens pe care l-au subliniat regizorii. “Ne-am dorit sa facem un film mare si cat se poate de reusit din punct de vedere cinematografic”,sustine Vernon. “Nu numai ca el contrasteaza frumos cu subiectul, dar vroiam ca spectatorii sa simta nevoia de a-l vedea in sala de cinematograf.” Pastrand acest lucru in minte, regizorii s-au inspirat un numai din alte filme de animatie, ci si din marile filme artistice din trecut.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *