“Dureri fantoma” de la TAB participa la UNDERCLOUD

Teatrul de Arta Bucuresti va asteapta la spectacolul DURERI FANTOMA de Vasili Sigarev, luni, 29 august, incepand cu ora 19.00, in cadrul celei de-a noua editii a UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice. Reprezentatia, nerecomandata sub varsta de 16 ani, va putea fi urmarita la ARCUB Gabroveni, sala Atelier.

“Ne bucura bucura tare mult faptul ca jucam in cadrul UNDERCLOUD, un festival important nu doar pentru teatrul independent ci pentru teatrul romanesc in sine, fiind un promotor al calitatii si originalitatii actului artistic. Si apreciem faptul ca am fost invitati in afara concursului. Lucrul acesta inseamna o confirmare a reusitei spectacolului Dureri fantoma.” (George Constantinescu, actor, fondator al Teatrului de Arta Bucuresti)

Actiunea spectacolului “Dureri fantoma” se petrece la periferia unui oras, intr-un depou de tramvaie in care planeaza constant promiscuitatea si lipsa sensibilitatii umane. In aceasta atmosfera se consuma drama unei femei bantuite de propriul trecut. Spectacolul este regizat de Bogdan Budes si ii are in distributie pe Rares Andrici, George Constantinescu si Mihaela Popa. Biletele se gasesc AICI.

Editia a noua a UNDERCLOUD – Festival de teatru Independent de Orice are loc anul acesta intre 22 – 31 august, la ARCUB Gabroveni. Programul integral al festivalului poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *