International Mystery & Thriller Festival continua la Targu Mures

A sasea editie a International Mystery & Thriller Festival, organizata in parteneriat cu Simfest si inceputa pe 22 august la Targu Mures, continua pana pe 25 august cu lansari de carte, intalniri cu scriitorii si discutii in cadrul unor panel-uri despre diferitele genuri de literatura si despre arta scrierii.

Panel-ul “Despre literatura de gen – genuri majore versus genuri minore”, avandu-i ca invitati pe Quentin Bates, Michael Haulica, Danut Ungureanu, Lucia Verona si moderat de Bogdan Hrib va avea loc chiar astazi in intervalul orar 15.30 – 17.00 (impreuna cu Scoala de Vara pentru Jurnalisti SIMFEST). La ora 18.00 se va lansa la Cinema Arta volumul NELINISTEA VERII (foto), de Quentin Bates, in traducere de Lucia Verona si Bogdan Hrib, iar la 18.30, in acelasi spatiu, urmeaza lansarea volumelor CUMSECADE de Petru Berteanu, FETE IN ROSU de Daniel Timariu si CEL-CE-SIMTE de Teodora Matei, prezentate de Bogdan Hrib.

Pentru zilele viitoare, programul este urmatorul:

Miercuri, 24 august

Ora 9.30: Panel: Nord versus Est – incotro se indreapta atentia publicului international (partial in limba engleza). Invitati: Quentin Bates, Raymond Clarinard, Bogdan Hrib, Michael Haulica. Moderator: Lucian Dragos Bogdan

Ora 10.30: Intalnire cu scriitori din Targu Mures

Ora 15.30 – 17.00: Panel: Misterul targurilor si festivalurilor de carte – despre autori si organizatori. Participa: Quentin Bates, organizator al Targului International Iceland Noir, Anamaria Ionescu, jurnalist Radio, Lucian Dragos Bogdan, Daniel Timariu, Silvia Chindea, Teodora Matei

Ora 18.00: Cu cartile pe masa – lansarea volumelor ZODIAC de Anamaria Ionescu, VANATORII DE CAPETE de Lucian Dragos Bogdan, prezentarea volumelor CRIMINALI IN SERIE DIN ROMANIA (Cinema ARTA)

Joi, 25 august

Ora 10.00: Concluzii

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.