Spectacolul „Copilul divin”, dupa romanul lui Pascal Bruckner, se joaca pe 26 august, ora 20.00 in Sala Boltilor de la Arcub Gabroveni. Regizat de Chris Simion-Mercurian, spectacolul ii are in distributie pe Adriana Dragut, Mihai Calota, Ioana de Hillerin, Dan Helciug / Radu Solcanu, Marian Ralea, Vlad Logigan, Alexandra Fasola si Radu Micu.

“Mi-am inceput cariera cu acest text si datorita lui s-a intamplat minunata mea intalnire cu Pascal Bruckner. Dupa premiera spectacolului din 1999 am infiintat impreuna prima companie de teatru independent din Romania, Compania de Teatru D’AYA. In cariera mea incepe o alta etapa si mi-am dorit sa o punctez cu cei cu care am inceput. Jumatate din distributia actuala este cea de acum 17 ani. Acest remake va fi o experienta inedita si pentru mine. Desi intre timp am mai dramatizat si regizat romane scrise de Bruckner, “Copilul divin” ramane in topul preferatelor mele.”, spune Chris Simion – Mercurian.

Biletele pentru acest spectacol jucat in cadrul festivalului de teatru UNDERCLOUD se gasesc la casa de bilete din incinta Hanului Gabroveni. Program casa de bilete: Luni-Duminica intre orele 12.00-22.00