Concert caritabil: #Colectiv – Noua ne pasa

Pe 30 octombrie 2015, lumea rockului din Romania a suferit o pierdere uriasa in urma incendiului din clubul Colectiv. La un an dupa tragedia in care si-au pierdut viata 64 de persoane, iar alte 160 inca se afla in recuperare, o parte dintre raniti impreuna cu Asociatia Promusic Events organizeaza un concert caritabil: #Colectiv – Noua ne pasa.

La evenimentul care se va desfasura pe 30 octombrie la Arenele Romane din Capitala vor participa trupe mai tinere precum DAYS OF CONFUSION, UP TO ELEVEN, 9.7 RICHTER, care au avut membri raniti in accident, dar si artisti consacrati precum HOLOGRAF, VAMA sau Nicu Covaci. La Arene se va afla un stand special amenajat, de unde cei prezenti vor putea cumpara diferite produse unicat (CD-uri cu autografe, tricouri cu autografe etc) primite din partea formatiilor romanesti si straine, pentru a-i sustine pe cei aflati inca in recuperare.

De asemenea, #FIND_US (Asociatia Fotografilor de Concerte) va veni cu o selectie de printuri (forex colantat, 50x70cm) cu trupa Goodbye to Gravity, care a pierdut in Colectiv patru din cei cinci membri. Printurile vor putea fi achizitionate direct de la eveniment la pretul fix de 200 lei, iar fondurile stranse de asociatie in urma vanzarii vor merge catre colegii fotografi care se afla in procesul de recuperare. In plus, o echipa de la Crucea Roșie va prezenta participantilor modalitati de prim ajutor in caz de nevoie.

Intrarea se face pe baza de donatie (60 lei sau 100 lei), in functie de posibilitatile fiecaruia. Fondurile obtinute vor fi donate pentru ajutorarea celor aflati inca in suferinta in urma ranilor capatate in Colectiv.

Biletele se gasesc AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.