Urmareste “Coliziunea” si castiga un test drive!

Productia independenta “Coliziunea/Collide”, avandu-i in distributie pe Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins si Ben Kingsley intra in cinematografele din Romania pe 2 septembrie. Premiera filmului distribuit la noi de InterComFilm le aduce pasionatilor de cai putere si posibilitatea de a castiga un week-end memorabil.

Coproductia “Coliziunea” (Germania/Marea Britanie, actiune/thriller, 2016), regizata de Eran Creevy, le promite cinefililor o explozie de adrenalina: curse nebunesti de masini pe autostrada, suspans la putere maxima, dar si o poveste contemporana de dragoste, inspirata de ideea “Cat de departe ai merge pentru cel iubit?”. Aflat in Germania, Casey (interpretat de Nicholas Hoult), un tanar american, se indragosteste de Juliette (Felicity Jones), o tanara care calatoreste prin Europa. Cand ea este dignosticata cu o boala incurabila, Casey se hotaraste sa-l jefuiasca pe un gangster german, Hagen (Anthony Hopkins), pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viata lui Juliette. Planul, insa, nu functioneaza intru totul…

Lansarea filmului le ofera cinefililor senzatii tari nu doar in sala de cinema, ci si dupa vizionare: spectatorii care vor urmari “Coliziunea” in perioada 31 august – 16 septembrie a.c., la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, Bucuresti, vor avea sansa de a castiga un test drive de week-end la bordul unei masini Volkswagen oferite de MIDOCAR, precum si cazare in doua camere duble, pentru doua nopti, la Ana Hotels Sport din Poiana Brasov, in perioada 30 septembrie – 31 octombrie. Regulamentul campaniei este disponibil pe pagina www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *