Teatrul de Arta Bucuresti deschide stagiunea pe 8 septembrie

TAB deschide stagiunea 2016-2017 pe 8 septembrie, propunand pentru aceasta luna si o avanpremiera pe un text tulburator, semnat de Dario Fo si Franca Rame, doua spectacole invitate, unul pe textul si in regia Liei Bugnar, iar celalalt pe o adaptare dupa Julian Barnes si spectacole din cadrul Maratonului Teatrului Independent.

„Daca toamna vine cu rasarituri somnoroase si apusuri neconvinse, cu nostalgia marii si cu miros de frunze arse si de gutui calde, la Teatrul de Arta Bucuresti toamna aduce, de fiecare data, dorul si tumultul inceputului. Va invitam sa le traim impreuna.” (George Constantinescu, actor, fondator al Teatrului de Arta Bucuresti)

Avanpremiera spectacolului „O femeie singura”, in regia lui Daniel Simion, va avea loc pe 30 septembrie, ora 20.15. Piesa reprezinta confesiunea unei femei tinuta prizoniera in propria casa si adusa la nebunie de relatia abuziva cu sotul ei si de corvoada treburilor casnice, si pe care nici aventura pasionala cu un barbat mai tanar nu o va scapa din inchisoarea in care-si traieste cotidianul.

Programul complet al spectacolelor Teatrului de Arta Bucuresti din luna septembrie, impreuna cu detaliile despre bilete pot fi consultate AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.