Se apropie Bucharest Jazz Festival!

Piata George Enescu devine hotspot-ul vietii culturale din Bucuresti intre 21 si 25 septembrie, cand sunteti invitati la Bucharest Jazz Festival, eveniment care ii aduce in premiera in Romania pe Lisa Simone, fiica Ninei Simone, cu al sau nou album „My World”, si pe unul dintre cei mai straluciti pianisti contemporani, Kenny Werner, alaturi de trioul sau.

De miercuri pana duminica, in fiecare seara de la ora 20:00, artisti de jazz din America, Romania, Germania, Finlanda, Bulgaria si India urca pe scena celei de-a cincea editii Bucharest Jazz Festival 2016, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti.

Un element important al festivalului il constituie jazzul romanesc, reprezentat de muzicienii romani, atat din diaspora, cat si din tara. Dan Ionescu, mentorul atator generatii de muzicieni din Romania, va fi prezent alaturi de cvartetul sau din Canada. Printre numele artistilor romani care vor urca pe scena festivalului se numara si Second Meeting din care fac parte rafinatul muzician Decebal Badila, Petrica Andrei si Catalin Milea.

Programul complet al evenimentelor poate fi consultat AICI.

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.