28 septembrie – 1 octombrie: INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL

Editia a patra a INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL va avea loc intre 28 septembrie si 1 octombrie, cand, timp de patru seri, peste 60 de artisti din opt tari vor fi prezenti pe scenele de la Cinema Elvira Popescu, The Ark, ARCUB Gabroveni, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si Muzeul National George Enescu.

Evenimentele celei de-a patra editii a INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL propun pasionatilor de cultura sa redescopere puterea artei de a genera inovatia in orice domeniu si de a-i aduce mai aproape de viitor. Tema festivalului provoaca publicul sa reflecteze asupra atingerii: ca granita intre tehnologie si simtire, ca punct de intalnire intre artist si spectator, ca prim pas concret de la sentiment la materie, intr-un mix seducator de actiune si reverie.

Un concert al cvartetului de coarde Ad Libitum, o serie de scurtmetraje care vor rula sub denumirea „Silent Film Night”, recitaluri de pian si workshopuri pentru copii sunt numai cateva dintre atractiile festivalului. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat AICI.

Pretul biletelor pentru prima zi de festival este 35 lei, pentru a doua zi de 25 lei, iar pentru fiecare dintre ultimele doua zile pretul este de 30 lei. Abonamentele pentru cele patru zile de festival sunt disponibile la pretul de 75 lei. Biletele se gasesc pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti si la Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.