Intra in concursul “Doua Lozuri” si poti castiga masina filmului!

Actorii Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol s-au gandit sa le faca o bucurie cinefililor interesati sa le vada viitorul film, care va fi lansat in cinematografele din Romania pe 7 octombrie: ei vor oferi cadou o masina vintage Dacia 1300, la fel cu cea folosita in comedia “Doua Lozuri”.

Masina aleasa pentru concurs a intrat intr-un proces de reconditionare, asa ca o vor scoate “ca noua” din atelierul Custom Cars, nostalgicii Dacia 1300 avand sansa sa urmareasca transformarea masinii intr-un miniserial cu Bucur, Papadopol si Boguta, care poate fi urmarit pe pagina de Facebook a filmului.

Concursul, organizat in parteneriat cu Groupama, incepe in data de 7 octombrie, odata cu intrarea filmului in cinematografe, si tine pana pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie sa faca participantii este sa se inscrie pe pagina www.doualozuri.ro si sa pastreze biletul care atesta ca au vazut filmul “Doua Lozuri” la cinema.

In plus fata de premiul cel mare, Dacia 1300, cei inscrisi pot castiga o asigurare CASCO Gradual oferita de Groupama, o iesire la masa cu Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, precum si produse promotionale oferite de Doua Lozuri si Custom Cars.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Mai multe detalii si regulamentul se gasesc pe www.doualozuri.ro.

Filmul este produs de Actoriedefilm.ro si distribuit de Ro Image 2000.

Share

5 thoughts on “Intra in concursul “Doua Lozuri” si poti castiga masina filmului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.