Negura Bunget lanseaza album nou pe 24 septembrie

Negura Bunget va lansa albumul “ZI” si va sarbatori 20 de ani de existenta si 10 ani de la aparitia albumului “OM” printr-un concert pe 24 septembrie, in Club Fabrica. Playlistul concertului va include nu doar piese noi, cantate in premiera pe scena din Fabrica, ci si unele mai vechi, mai ales dintre cele aflate pe albumul “OM”.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, Negura Bunget a lansat sapte albume, a sustinut peste 1000 de concerte la nivel national si international (cu albumul “ZiI” intentioneaza sa ajunga si in Asia, Australia si Noua Zeelanda) si a creat un proiect muzical si conceptual deosebit, inspirat de mostenirea culturala locala.

Negura Bunget inseamna:

Gabriel Mafa (Negru) – tobe, percutii, tambal, tulnic
Tibor Kati – voce, chitara, clape
Adrian Neagoe (Oq) – chitara, voce, clape
Ovidiu Corodan – bas, voce
Petrica Ionutescu – instrumente traditionale

Invitatii trupei sunt canadienii de la Ossific, care lanseaza si ei album nou si care vor pleca in turneul aniversar impreuna cu Negura Bunget.

Evenimentul din 24 septembrie va incepe la ora 20.00 si va fi deschis de trupele CADAVRUL (Death Metal, Constanta), Eternal Fire (Melodic Black Metal, Bucuresti) si Inbreed Aborted Divinity (Death Metal, Timisoara).

Biletele se gasesc AICI. Preturile sunt:

Earlybird (primele 50 de bilete) – 30 de lei
Presale – 35 de lei
La intrare, in ziua concertului, biletul va costa 40 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.