Herald lanseaza a doua editie a cartii „Conversatii cu tine”

Editura Herald va invita la relansarea cartii „Conversatii cu tine”, semnata de Daniela Andreescu, joi, 29 septembrie, incepand cu ora 18:00, la libraria St. O. Iosif din Brasov (str. Muresenilor, nr. 14). Autoarea le va oferi cititorilor brasoveni un posibil ghid care sa favorizeze sustinerea unor relatii fluente si sanatoase, cu sine si cu ceilalti.

Conversatiile din propria minte si reactiile in interactiunile cu ceilalti ne construiesc realitatea. Felul in care comunicam, hranind sau devitalizand relatia pe care o avem cu noi insine si cu lumea, determina substantial calitatea vietii. Aflat la a doua editie, volumul „Conversatii cu tine” integreaza repere de baza ale Metodei ESPERE®, elaborata de Jacques Salomé, intr-un ansamblu de perspective prin intermediul carora fiecare sa poata ajunge la propriile raspunsuri si solutii practice favorabile reglarii emotiilor, cresterii energiei personale si sustinerii echilibrului interior.

La sfarsitul lansarii va avea loc si o sesiune de autografe. Evenimentul face parte din campania „Te asteptam in librarie!”.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.