Amedeo Minghi va concerta in Bucuresti pe 18 noiembrie

AMEDEO MINGHI, unul dintre cei mai reprezentativi cantareti si compozitori italieni, cunoscut publicului din Romania in special pentru interpretarea deosebita a melodiei „Ricordi Del Cuore”, coloana sonora a telenovelei de succes „Edera”, va concerta pe 18 noiembrie, ora 19:30, la Sala Palatului din capitala.

Concertul artistului Amedeo Minghi de la Bucuresti face parte din turneul international de promovare a noului sau album, intitulat „La Busola E Il Cuore”, care va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music. Proiectul discografic contine trei discuri de colectie concepute cu prilejul aniversarii a 50 de ani de activitate artistica.

Biletele pentru concertul din Bucuresti s-au pus in vanzare prin intermediul site-ului www.iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

Golden VIP – 250 lei
VIP – 200 lei
Cat.1 – 160 lei
Cat.2 – 120 lei
Cat.3 – 80 lei.

EDIT 16 NOIEMBRIE: Organizatorii impreuna cu echipa artistului au decis sa reprogrameze concertul pentru data de 4 aprilie 2017. Biletele cumparate raman valabile. Pentru informatii suplimentare despre bilete, spectatorii interesati pot suna la: 0723/653.028.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.