Se deschide maratonul cultural “Bucuresti, al 6lea element”

Weekendul 24-25 septembrie deschide maratonul cultural BUCURESTI, AL 6LEA ELEMENT, o serie de spectacole cu acces liber, o ampla calatorie in lumea artelor si a arhitecturii uitate a Capitalei. Proiectul apartine Fundatiei Voci Stramosi in colaborare cu Artminds România & Temple Film in cadrul proiectului Orasul In-Vizibil.

In această toamna, prin muzica, pictura, teatru, film, literatura, sculptura si coregrafie, peste 100 de artisti romani vor pleda pentru o regenerare urbana si culturala a Bucurestiului. Itinerariul cultural se va desfasura in sase episoade, de-a lungul carora sase destinatii culturale mai putin obisnuite, locuri aproape invizibile, dar care merita atentie si emotie datorita istoriei lor uitate sau nestiute, vor chema publicul sa le redescopere cu spectacole la intersectia dintre arte.

Sambata, pe 24 septembrie, de la ora 17:00, la Casa Filipescu-Cesianu de pe Calea Victoriei, nr. 151, in curtea interioara, va avea loc spectacolul in aer liber “SALUT D’AMOUR”, un concert de muzica romantica sustinut de cvartetul de coarde ESSENCE. In paralel, spectatorii vor putea descoperi lucrarile pictorului Razvan Dumitru, care va expune o serie de tablouri in care isi exploreaza pasiunea pentru grafica si geometria 3D.

Programul complet al manifestarilor poate fi consultat pe site-ul oficial.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.