Teatrul Coquette: “Printesa si bobul de mazare”

Teatrul Coquette (Calea Calarasi, nr. 94) va invita la spectacolul “Printesa si bobul de mazare” pe 1 octombrie, de la ora 11:00. Spectacolul este pus in scena dupa frumosul basm apartinand lui H.C. Andersen, cu un umor potrivit pentru copii. Din distributie fac parte Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Ingrid Bonta.

Un print capricios trebuie convins sa se casatoreasca pentru binele imparatiei. Dar cum poate sa-si gaseasca printul perechea, cand el nici nu vrea sa auda de insuratoare, iar daca tot e sa se insoare, de unde sa gaseasca el o printesa adevarata? Si, pana la urma, cum se poate dovedi daca o printesa este adevarata?

Bilete se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Reteaua SAY SHOP, Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.