Galeria creart expune costumele de scena ale sopranei Leontina Vaduva

Cu ocazia implinirii a trei decenii de cariera internationala a sopranei Leontina Vaduva, creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Théatre du Capitole din Toulouse organizeaza in perioada 8 – 19 octombrie expozitia de costume LEONTINA VADUVA ON STAGE.

Expozitia reuneste atat costumele purtate de Leontina VADUVA pe scena celebrului teatru din Toulouse in operele: “Romeo si Julieta”, “Boema”, “Traviata”, “Manon” si “Giani Schicchi|, cat si cateva tinute de gala ale cunoscutei soprane, fotografii de pe marile scene ale lumii (din arhiva personala) si afise ale unor spectacole de opera.

Inaugurarea expozitiei va avea loc sambata, 8 octombrie, ora 17:30, la Galeria creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7). Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie. La eveniment vor participa: Leontina VADUVA, soprana, Claudia POPA, director creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, Mihai STAN, presedinte Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Michele AMOUROUX, director Ateliere Capitole din Toulouse.

Expozitia poate fi vizitata de publicul larg zilnic, in perioada 9 – 19 octombrie, in intervalul orar 10:00 – 19:00. Intrarea este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *