S-au pus in vanzare biletele pentru PITB

Biletele pentru Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #3 (PITB) au fost puse in vanzare la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90), in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVEL CENTER, BiletFan – statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, punctul de vanzare bilet.ro de la Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta si online.

Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #3 (PITB) se va desfasura in perioada 6-9 octombrie, aducand spectacole care arata publicului modul in care il afecteaza pe Celalalt perceptia noastra despre el, modul in care migratia schimba dinamica familiilor peste tot in lume, modul in care fiecare om este tentat sa admita mai degraba dovezile care ii confirma prejudecatile decat sa asculte cu adevarat.

Evenimentul reuneste spectacole si conferinte ale unor companii cunoscute din Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii si Romania. Asa cum a obisnuit, PITB propune spre dezbatere prin intermediul teatrului subiecte extrem de actuale, care au creat un major interes din partea opiniei publice si a media in ultima perioada. Aceasta a treia editie este consacrata temei Celalalt/Migratie.

Programul complet al spectacolelor din cadrul PITB poate fi consultat AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.