Propunerea Germaniei la Oscaruri deschide Les Films de Cannes à Bucarest

“Toni Erdmann”, comedie filmata la Bucuresti de regizoarea germana Maren Ade, va fi proiectata in premiera in Romania pe 14 octombrie, in deschiderea evenimentului Les Films de Cannes à Bucarest. Regizoarea comediei care a facut senzatie la Cannes, producatorul Jonas Dornbach si co-producatoarea Ada Solomon se vor intalni cu publicul in cadrul festivalului.

“Toni Erdmann” este singura pelicula lansata in 2016 inclusa recent in Top 100 Cele mai bune filme ale secolului 21 de catre BBC Culture si va reprezenta Germania la Premiile Oscar. Filmul spune povestea unui tata excentric, ajuns la pensie si pus mereu pe glume, care hotaraste sa ii faca o vizita surpriza fiicei sale, o femeie de cariera care lucreaza la un proiect important ca strateg corporatist in Bucuresti.

Les Films de Cannes à Bucarest se va desfasura in perioada 14-23 octombrie la CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Taranului si Sala Auditorium a Muzeului National de Arta. Biletele se gasesc AICI, iar programul va fi disponibil curand pe site-ul festivalului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *