Skye & Ross concerteaza in Romania pe 23 noiembrie

Skye & Ross, cunoscuti fanilor Morcheeba, si-au lansat videoclipul oficial pentru primul extras pe single de pe albumul de debut, intitulat simplu SKYE | ROSS. Piesa se numeste „Light of Gold” si va putea fi auzita live pe data de 23 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti, la concertul organizat de Events.

Albumul a fost lansat pe 2 septembrie 2016 la casa de discuri independenta Cooking Vinyl. Este primul disc al lui Skye Edwards impreuna cu Ross Godfrey, dupa experienta Morcheeba.

Pe 23 noiembrie, hiturile Morcheeba vor rasuna pe scena Salii Palatului alaturi de noile piese ale duo-ului. Pana pe 31 octombrie inclusiv, biletele vor fi disponibile la pretul unic de 155 lei pentru toate sectoarele, iar de pe 1 noiembrie pana in ziua concertului, biletele vor putea fi cumparate la pretul unic de 175 lei pentru toate sectoarele. Tichetele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr. 6.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.