Italienii de la Wind Rose canta pentru Colectiv

Piesa “Atonement”, in interpretarea formatiei Wind Rose din Italia, este primul single de pe albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, material care se va lansa luna aceasta si care va contine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine.

Proiectul va fi unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv.

“Am cantat in Clubul Colectiv in februarie 2015 in cadrul unui turneu cu Eluveitie si am avut placerea sa intalnim o gramada de oameni extraordinari. A fost o noapte de neuitat, ultima si probabil cea mai frumoasa din acel turneu. Ne-am indragostit iremediabil de Bucuresti in iunie 2015 cand am revenit sa cantam la Festivalul Metalhead Meeting, unde ne-am intalnit cu Adrian Rugina, am vorbit cu el cateva minute inainte de soundcheck, indeajuns sa ne dam seama de bunatatea sa si de dragostea sa pentru munca de acolo.” au declarat cei de la Wind Rose. “Cu ocazia acestei reinterpretari a melodiei “Atonement” dorim sa salutam Goodbye to Gravity si pe toti fratii si surorile care au trecut in nefiinta in acea seara, si de asemenea dorim sa trimitem o calda imbratisare catre toti prietenii din Bucuresti si sa le uram o grabnica insanatosire celor raniti. Fie ca acest cadou sa aduca alinare inimilor voastre.”, au mai spus membrii trupei.

Wind Rose inseamna:

Francesco Cavalieri – Vocals
Claudio Falconcini – Guitar
Federico Meranda – Keyboard
Daniele Visconti – Drums
Cristiano Bertocchi – Bass

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.