Luna Amara lanseaza albumul „Aproape”

„Aproape”, cel mai nou album al trupei Luna Amara, se va lansa printr-un concert in Bucuresti sambata, 22 octombrie, la Clubul Taranului (str. Monetariei, nr. 3). Alaturi de clujeni va urca pe scena cvartetul de coarde Light Quartet. Materialul vine la cinci ani dupa aparitia albumului anterior, „Pietre in alb”.

„In aceasta toamna ne-am decis sa semnam cu Universal Music Romania si sa lansam un nou material discografic. Albumul se numeste „Aproape”, are 7 piese si nu stim precis daca e un EP mai lung sau un LP mai scurt… Ce stim sigur e ca primul single se numeste „Doar noi doi” si are un videoclip realizat de Resize Media care va aparea in curand. Daca v-a placut „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”, atunci o sa va placa si „Aproape”, insa veti avea si una-doua surprize… Turneul de promovare incepe pe 15 octombrie, in cadrul evenimentului fEast de la Londra, si continua in tara pana in decembrie. Asteptam cu nerabdare sa ne vedem la concerte!” (Mihnea Blidariu – voce, chitara, trompeta)

Biletele, in numar limitat, se gasesc in reteaua www.iabilet.ro la pretul de 30 de lei in avans (40 de lei la intrare, in limita stocului disponibil).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.