17-19 noiembrie: Acustic Live Festival

A doua editie a evenimentului muzical Acustic Live Festival va avea loc in perioada 17-19 noiembrie la Casa de Cultura a Tineretului “George Enescu” din Reghin. Festivalul promoveaza muzica live, artistii care sustin si practica chitara indiferent de stil sau gen muzical si indiferent ca sunt profesionisti sau amatori.

Festivalul va avea parti de recitaluri ale unor muzicieni consacrati, precum Silvan Stancel, A.G. Weinberger sau Vali Racila, dar si parti destinate concursului.

Artistii care doresc sa se inscrie la concurs sunt rugati sa trimita pe adresa acusticlivefestival@yahoo.com pana la data de 14 noiembrie 2016, ora 20.00 urmatoarele informatii:

– prenume, nume concurent
– nume de scena (daca este cazul)
– varsta
– orasul
– o poza cat mai artistica in format jpg
– numele celor doua piese inscrise in concurs
– numele compozitorului, textierului celor doua piese inscrise in concurs
– cele doua piese inscrise in concurs, inregistrate in format mp3, cu o durata de maxim 4 minute fiecare, sunt totodata si piesele care se vor canta pe scena. Calitatea inregistrarii nu conteaza, insa poate influenta procesul de selectie. Din punct de vedere al orchestratiei, piesele trebuie inregistrate si trimise pentru preselectie asa cum vor fi cantate si pe scena festivalului.

In mod obligatoriu si indiferent de genul muzical abordat se inscriu in concurs doua piese, dintre care una creatie proprie 100 % (muzica si text sau doar muzica daca este piesa instrumentala) iar cea de a doua piesa poate sa fie preluare (cover) sau tot creatie proprie. Concurentii care vor prezenta doua creatii originale pot primi un punctaj superior, dar nu in mod obligatoriu.

– informatii de contact: telefon, email
– rider tehnic (a se specifica timpul necesar pentru probe sunet!)

Confirmarea inscrierii se face telefonic sau prin email.

Trofeul festivalului va fi reprezentat de suma de 4 000 lei + 1 chitara HORA si se va acorda celui care obtine cel mai mare punctaj in urma evaluarii de catre juriu pe baza criteriilor stabilite.

Programul festivalului, componenta juriului si regulamentul complet de participare pot fi consultate pe pagina oficiala.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.