Postmodern Jukebox concerteaza in Romania in 2017

Dupa un spectacol excelent in Romania in primavara lui 2016, membrii trupei Postmodern Jukebox au acceptat cu bucurie invitatia Events pentru un alt concert in martie 2017, in Capitala. Noul turneu al trupei vine ca o continuare fireasca a celui din 2016, care s-a desfasurat cu casa inchisa prin toata Europa.

Trupa Postmodern Jukebox are in palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizari si doua milioane de abonati. Au cantat la “Good Morning America”, au spart topurile Billboard si iTunes, au sustinut sute de spectacole sold out in toata lumea.

Biletele la concertul de la Sala Palatului costa 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 350 lei – VIP, 550 lei – SILVER VIP (loc VIP, afisul turneului in editie limitata), 750 lei – GOLDEN VIP (loc VIP, badge VIP, acces Meet&Greet dupa spectacol, afisul turneului in editie limitata). Tichetele se gasesc online pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *