Se apropie Halloween Movie Marathon

Aproximativ 2.500 de persoane sunt asteptate la a opta editie a Halloween Movie Marathon, care va incepe in data de 29 octombrie, la ora 23.30 si se va desfasura pana pe 30 octombrie, ora 07.00. Evenimentul va avea loc la Movieplex, cinematograful din incinta Plaza Romania, iar biletele se vand cu rapiditate.

Pe durata noptii albe dedicate genurilor thriller si horror, patru lungmetraje vor fi proiectate in aceeasi ordine in cele 11 sali ale cinematografului. Primul este “Ouija” (2016), regizat de Mike Flanagan; protagonista filmului este o vaduva care traieste in Los Angeles, in 1967, si isi castiga existenta cu scamatorii marunte, asta pana cand invita in casa ei o forta pe cat de malefica, pe atat de reala. Acest prim film are premiera in Romania pe 28 octombrie.

Urmatoarea pelicula, “Omul din intuneric” (2016), produs de celebrul Sam Raimi, aduce in prim-plan un trio de hoti care patrunde in casa unui singuratic orb pentru a-l jefui, doar ca inauntru gasesc un adversar extrem de brutal, care-i antreneaza intr-o lupta pe viata si pe moarte.

Al treilea lungmetraj din Halloween Movie Marathon, “Nu stinge lumina” (2016) o are pe Maria Bello intr-unul din rolurile principale, cel al unei mame bantuite de o entitate supranaturala, care ameninta sa-i distruga intreaga familie.

Ultimul film care va fi proiectat este horror-ul “Traind printre demoni 2” (2016), cu Vera Farmiga si Patrick Wilson, ei revenind in rolurile sotilor Warren care trebuie sa investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor: o casa bantuita de spirite terifiante care pun in pericol o mama si patru copii.

Biletele costa 29 lei (pret valabil pentru vizionarea tuturor celor patru filme) si se gasesc la casele de bilete sau pe www.cinemagia.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *