Celelalte Cuvinte si Conexiuni canta impreuna la “Oamenii Timpului”

Trupele CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI se reunesc pentru a sustine un concert in data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, in sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si pe www.iabilet.ro si costa 50 lei, iar banii care se vor strange vor merge o parte catre premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folositi pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihaileni.

“Ne bucuram ca acest concert coincide cu implinirea varstei de 35 de ani a trupei si ca ne putem implica in misiunea Campaniei Oamenii Timpului. De asemenea, cred, personal, ca restaurarea casei lui George Enescu este importanta, avand in vedere amprenta pe care muzica sa a lasat-o asupra culturii romanesti si internationale. Inca de la inceput am sprijinit proiectele culturale cu adevarat valoroase, si e o bucurie pentru noi ca dupa 35 de activitate putem continua pe acest drum”, declara Calin Pop, vocea Celelalte Cuvinte.

Pe 4 noiembrie, vom stabili la Arenele Romane puncte de conexiune cu limbajul celorlalte cuvinte, in cadrul unui eveniment deosebit. Conexiunile continua. Un nou material de album se afla in lucru, iar in urmatoarea perioada trupa va iesi la rampa cu piese si videoclipuri noi”, spun cei de la Conexiuni.

Mai multe informatii gasiti pe www.oameniitimpului.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.