In amintirea Goodbye to Gravity: „Heed the Call”

„La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata.” Asa incepe comunicatul oficial al trupei Goodbye to Gravity, ai carei membri, in afara de unul, si-au pierdut viata in urma incendiului de pe 30 octombrie din Clubul Colectiv. Redam in cele ce urmeaza comunicatul integral:

„La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata.

Pe vremea aceasta, in 2015, formatia Goodbye to Gravity se pregatea sa lanseze noul disc, intitulat „Mantras of War”.

Trupa avea foarte multe planuri: sa scoata cele mai ambitioase videoclipuri din cariera, sa ofere concerte exceptionale si sa plece intr-un lung turneu national, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar baietii voiau ca aceasta sa ajunga la cat mai multa lume.

In noaptea de 30 octombrie insa, speranta s-a transformat in scrum. Aproape tot ce fusese pregatit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzica pe care o impartaseau cei cinci artisti a fost redusa la tacere.

Nu vom mai putea niciodata sa ne asezam in primul rand la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, incarcate cu semnificatie. Ce putem sa facem, insa, este sa nu uitam forta coplesitoare a creatiei trupei.

Este din nou octombrie, un an mai tarziu… Inca ii mai plangem pe cei pe care i-am pierdut si ne amintim de ei si de ceea ce au lasat in urma.

„Heed the Call” este o piesa care trebuia sa aiba o alta poveste. Videoclipul a fost initial filmat pentru a scoate in evidenta energia pura care alimenta concertele formatiei, precum si devotamentul pe care cei cinci muzicieni il aratau artei lor. Acum, atat melodia cat si clipul au o insemnatate mai adanca – ne amintesc de mostenirea nemuritoare a trupei si ne arata ca Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, in sufletele noastre.

Vom continua sa onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veti putea urmari accesand aceasta pagina, care va fi actualizata cu noi informatii.

Pana atunci, va invitam sa vizionati videoclipul de mai jos, realizat in amintirea lui Alex, Mihai, Vlad si Bogdan, precum si a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gandurile noastre se indreapta catre Andrei, care lupta in continuare pentru sanatatea sa prin interventii chirurgicale si proceduri de recuperare.” – https://www.facebook.com/GoodbyeToGravity/

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.