Premiera la TAB: “Dumnezeu iubeste”

Teatrul de Arta Bucuresti va asteapta vineri, 28 octombrie, de la ora 19.15, la premiera spectacolului “Dumnezeu iubeste”, dupa Zlata Demina, o piesa despre conditia femeii si despre rostul ei de mama. Subiectul scoate in evidenta statutul femeii, ca viitoare mama, indiferent de zona sociala din care provine.

Patru femei insarcinate sunt internate intr-o rezerva a unui spital, asteptand sa nasca. Patru destine care se intersecteaza intr-un punct din timp si din spatiu, urmand ca mai apoi sa-si reia traiectoriile separat, fiecare mai bogata cu o viata; toate, in afara de una.

Sase actori construiesc o poveste in care spectatorii se regasesc intru totul, pentru ca, pana la urma, cu totii sunt fiii sau fiicele unor mame, cu totii au iubit, iubesc sau sunt iubiti si fiecare s-a gandit, macar o data, cum ar fi sa aiba un copil.

Scenografia si regia spectacolului “Dumnezeu iubeste” sunt semnate de Tomi Cristin, iar distributia este alcatuita din Magda Catone, Amalia Ciolan, Ana Maria Carablais, Teodora Calagiu Garofil, Tamara Roman si Darius Daradici/Liviu Cheloiu. Productia: Liviu Cheloiu.

Spectacolul este o coproductie Teatrul de Arta Bucuresti si Teatrul IV Bucuresti.

Bilete pentru premiera din 28 octombrie se pot achizitiona online, din reteaua Eventim – www.teatruldearta.ro/bilete, sau de la Teatrul de Arta Bucuresti – rezervari@teatruldearta.ro.

Despre celelalte spectacole ale saptamanii la Teatrul de Arta Bucuresti gasiti informatii AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.