Ce vedem in acest weekend la TAB

Weekendul 5-6 noiembrie vine cu trei spectacole minunate la Teatrul de Arta Bucuresti: “O femeie singura”, “Pe jumatate cantec” si “Fa tu primul pas”. Biletele costa 31,5 lei respectiv 21 lei (studenti/elevi/pensionari) si se gasesc pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro. Rezervarile se fac la 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro.

sambata, 5 noiembrie | ora 20.00
O FEMEIE SINGURA de Dario Fo si Franca Rame – reprezentatie in cadrul FNTi – Festivalul National de Teatru Independent

Cu: Andreea Bibiri
Regia: Daniel Grigore-Simion

O femeie prizoniera in propria viata.
Viata ei, o constructie alcatuita din persoane, preocupari, obiecte inutile, straine si agresive. Schimbarea pare inspaimantatoare. Aparent imposibila. Isi va gasi curajul sa evadeze? Ce o va salva?
Piesa “O femeie singura” poarta semnatura celebrilor dramaturgi italieni Dario Fo si Franca Rame, doi dintre cei mai cunoscuti actori si activisti politici ai Italiei, care au avut curajul asumarii convingerilor si angajamentului fata de probleme politice si sociale si s-au implicat in numeroase controverse cu statul, politia, cenzura, televiziunea si Vaticanul. Dario Fo, castigator, in 1997, al Premiului Nobel pentru Literatura, este autorul a peste 70 de piese de teatru, traduse in peste 30 de limbi.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

sambata, 5 noiembrie I ora 22.00
PE JUMATATE CANTEC de Crista Bilciu – gazduit in cadrul FNTi – Festivalul National de Teatru Independent

Cu Anda Saltelechi
Text, regie si video: Crista Bilciu

“Pe jumatate cantec” spune povestea Francescai de la 5 pana la 33 de ani, in noua tablouri, fiecare surprinzand o varsta, un univers, o intamplare dintre cele care conteaza si care pot modela sau frange un destin. O poveste despre ratare, despre ce se intampla atunci cand nu ai curajul sa iti urmezi visele si te incurci in propria ta viata, ca intr-o haina cu cateva numere prea mare. Despre cum ajunge viata netraita sa te roada pe dinauntru ca un cancer.

duminica, 6 noiembrie I ora 20.15
FA TU PRIMUL PAS de Jean-Claude Carrière

Cu: Raluca Aprodu si Marius Calugarita
Regia: Andrei Munteanu

Cum ar fi sa te trezesti, intr-o dimineata, cu cineva in mijlocul apartamentului tau, si totul sa se transforme intr-un neasteptat joc in doi? Refuz, seductie, fuga, atractie si mult umor. O poveste de iubire care in afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi intamplat niciodata.
“Fa tu primul pas” este o comedie romantica plina de farmec si extrem de vie, despre intalnirea a doi oameni total diferiti.
Jean-Claude Carrière, unul dintre cei mai importanti dramaturgi si scenaristi francezi ai momentului, castigator a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar si Cannes, este autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac si The Unbearable Lightness of Being.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *