Premiera la OCC: “Rapirea din Serai”

Premiera operei “Rapirea din Serai”, de W. A. Mozart, cu un libret de Stephanie Gottlieb, in regia maestrului Cristian Mihailescu are loc sambata, 5 noiembrie, de la ora 17:00, si duminica, 6 noiembrie 2016, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Operei Comice pentru Copii.

Personajele acestei celebre povesti orientale sunt puse in valoare prin interpretarea solistilor Ana-Maria Bacanu, Daniela Bucsan, Raluca Oprea si Simona Simionescu (Konstanze), Bogdan Lupea si Gjergji Mani (Belmonte), Oana Serban, Gloria Tronel si Mediana Vlad (Blonda), Andrei Mihalcea si Valentin Racoveanu (Pedrillo), Mihai Marinescu si Razvan Raduta (Selim Pasa) si Daniel Pascariu si Stefan Schuller (Osmin).

Rapirea din Serai este o poveste despre iubire si actele de curaj, dar si de marinimie pe care aceasta le inspira. Demnitatea frumoasei Konstanze isi gaseste asemanare in devotamentul lui Belmonte, dar si in generozitatea lui Selim Pasa, care, in loc sa pedepseasca dragostea, o rasplateste cu libertatea. Ce gest marinimos!”, a declarat Felicia Filip, managerul institutiei.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua bilete.ro – cu minim 24 de ore inainte de spectacol – si de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16, program: luni: inchis; marti-joi: 9-12; vineri: 9-12 si 16-19; sambata: 9.30-13 si 16-19; duminica: 9.30-13).

Urmatoarele reprezentatii vor avea loc pe 12 si 13 noiembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *