Decoratiuni cu stil. Sculptura 3D in carti

Iubitorii de lectura sunt de regula nu doar cititori, ci si colectionari de carti, pe care le strang constiinciosi in biblioteci din ce in ce mai populate. Unele carti, insa, de ce sa nu recunoastem, nu se ridica la standardele celor care le-au cumparat. Si atunci, de ce sa nu fie transformate intr-o alta forma de arta?

Daca intrati pe Facebook si cautati “cadouri nemaivazute”, o sa va apara la rezultate si pagina Decoratiuni cu stil. Sculptura 3D in carti. Pe aceasta pagina pot fi date comenzi de obiecte decorative speciale, confectionate din carti. Nume, portrete sau diferite desene vor fi sculptate cu gratie intr-o carte pe care ati citit-o si nu v-a placut sau, dimpotriva, intr-o carte care va este draga, dar careia vreti sa-i oferiti un aer special – pentru ca multe dintre sculpturi nu distrug textul, care poate fi citit si in aceasta forma.

Romeo Aurelian Ilie, scriitor si librar, a comandat o carte sculptata in forma de inima si una cu initialele numelui sau si s-a declarat incantat de rezultate: “Comanda a fost gata in doua zile si bineinteles ca si in realitate arata la fel de bine ca in poze. Si nici nu m-a costat o avere: 30 de lei inima si 45 de lei initialele (preturile variaza intre 25 si 80 de lei in funcție de dificultatea lucrarii). Mi le-am pus frumos in biblioteca si ma bucur de ele in fiecare zi.”

AICI puteti vedea cateva fotografii cu obiecte decorative obtinute din carti. Preturile variaza, unele decoratiuni costa 15 lei, altele 50, altele putin mai mult in functie de complexitatea creatiei, iar pentru comenzile venite din Bucuresti transportul este gratuit. In prezent, comenzile pot fi facute pe Facebook, insa exista planul unei extinderi la un site si un magazin online.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.