Expozitie de pictura: RETROSPECTIVA SOLEIL DE L’EST

Vernisajul expozitiei de pictura RETROSPECTIVA SOLEIL DE L’EST va avea loc pe data de 16 noiembrie, ora 18:00, in Sala Coloanelor ARCUB. In deschidere va avea loc un concert cameral sustinut de Sanda si Aurelian-Octav POPA. Evenimentul va fi prezentat de criticul si istoricul de arta Adrian Silvan Ionescu.

In perioada 16 – 28 noiembrie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, impreuna cu Asociatia Soleil de l’Est din Franta prezinta publicului bucurestean expozitia “Retrospectiva Soleil de l’Est” la Bucuresti. Expozitia reuneste lucrarile a peste 30 de pictori romani care au fost de-a lungul timpului invitatii rezidentelor artistice conduse de asociatia Soleil de l’Est in Franta, avand astfel ocazia sa expuna in fata publicului francez si promovand totodata arta si cultura romaneasca si est-europeana in spatiul Uniunii Europene.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 16 – 28 noiembrie, fiind deschisa publicului de luni pana duminica, intre orele 14:00 – 22:00. Intrarea este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.