“Barajul” are premiera la ARCUB pe 23 noiembrie

Spectacolul “Barajul”, al irlandezului Conor McPherson, avandu-i in distributie pe Marian Ralea, Romeo Pop, Gabi Costin, Alexandru Voicu si Simona Pop, va avea premiera pe 23 noiembrie, ora 19:00, la ARCUB (Str. Lipscani, nr. 84-90). Spectacolul este regizat de Andreea Vulpe, iar scenografia este semnata de Dan Titza.

Intr-o mica localitate din apropierea unui baraj, in Irlanda, trei prieteni se intalnesc intr-un bar. Seara pare a se desfasura conform unui ritual banal dintr-un orasel in care nu se intampla mai nimic. Se discuta despre vreme si despre venirea in localitate a unei tinere din Dublin. Iar prezenta ei schimba totul, caci ofera, fiecaruia dintre barbatii care o inconjoara, prilejul de a spune o poveste. Si pentru ca socotesc ca existenta lor monotona nu poate atrage atentia unei doamne rafinate, fiecare isi pigmenteaza experientele cu personaje din folclorul local. Atmosfera stranie, fantomatica, este punctata cu momente de un comic nebun, caci dupa fiecare dintre povesti se revine la tachinarile obisnuite intre oamenii care se cunosc de o vesnicie.

Biletele costa 35 lei (Categoria I) si 25 lei (Categoria II), se gasesc AICI si AICI sau la casa de bilete aflata la sediul ARCUB, din Strada Lipscani, nr. 84-90.

Foto: Andrei Gindac

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *