Trupa Days of Confusion a lansat “Memories From My Future Lives”

Trupa bucuresteana de modern progressive metal/djent Days of Confusion a lansat pe 14 noiembrie single-ul si videoclipul piesei “Memories From My Future Lives”. Acestea este cel de-al patrulea single de pe primul album Days of Confusion, material care urmeaza sa se lanseze in luna februarie a anului 2017.

Premiera live a piesei “Memories From My Future Lives” a avut loc pe 29 octombrie, in cadrul concertului de lansare a noului album Vita de Vie – Sase (+), de la Arenele Romane, unde cei de la Days of Confusion au participat ca invitati speciali. Tot atunci fanii formatiei au putut vedea pentru prima data videoclipul noului single.

“Ultimul nostru material este povestea unei calatorii. Poate fi vorba de calatoria pe care o face constiinta fiecaruia dintre noi, deoarece cu totii avem parte de intalniri ce pot fi puternic simbolice. Personaje – tentatii care testeaza la maxim resursele fiintei noastre. Experiente profund traumatice, care insa, la sfarsit ne pot lasa cu mai multa lumina. Odata ajunsa aproape de final, constiinta accepta ca trebuie sa mearga mai departe, parasind corpul fizic, urmand probabil sa renasca intr-o alta forma, in alt ciclu, in alta poveste. Ce iubim noi la “Memories From My Future Lives” este faptul ca pune in act un motiv central Days of Confusion. Eu interpretez fie constiinta in videoclip, fie muzica, alaturi de colegii mei – dar amandoua reprezinta o invitatie adresata voua. O invitatie la oglindire in povestile si trairea noastra artistica.” spune Cosmin Lupu, vocalist si chitarist Days of Confusion.

Days of Confusion inseamna:

Cezar Popescu – chitara
Cosmin Lupu – voce/chitara
Dan Ionescu – chitara
Andrei Zamfir – chitara bas
Alex Halmagean – tobe

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.