Expozitie de pictura: “Feelings”

Metropolis Art Collection si DanaArtGallery din Capitala ii invita pe iubitorii de arta in general si de pictura in special la expozitia personala a artistului roman Codrin Mircea, intitulata “Feelings”. Vernisajul expozitiei de pictura “Feelings” va avea loc in seara de marti, pe 22 noiembrie 2016, incepand cu ora 19:00.

In lumea contemporana, “evoluata”, megatehnologizata, fara zabava, in care traim, oamenii au uitat de cel mai important lucru, de EI. Au uitat ca sunt oameni, ca au un suflet care trebuie hranit si nu doar fizicul. Expozitia “Feelings” este o interpretare a sentimentelor si trairilor noastre, fie ca le recunoastem sau nu. “Feeling-uri” ce nu mai sunt de aceeasi intensitate si puritate pe care o aveau in copilarie. Este imaginea pervertita si ascunsa a lumii in care inca reusim sa ne pacalim sa supravietuim, fara sa mai simtim nimic

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 22 noiembrie – 14 decembrie 2016 la galeria Metropolis Art Collection, situata la parterul Metropolis Centre, Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucuresti de luni pana sambata intre orele 12:00- 20:00.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.