Jazz la Arcub: NILS WOGRAM & BOJAN Z

Duo-ul franco-german NILS WOGRAM & BOJAN Z canta la Bucuresti, la invitatia Goethe-Institut, intr-un concert deschis de ARCUS Trio, pe 29 noiembrie, ora 19.00, in Sala Mare de la Arcub. Duo-ul format in timpul festivalului Jazz D`Or de la Berlin este considerat una dintre cele mai in voga formatii actuale de jazz franco-german.

Radacinile duo-ului NILS WOGRAM & BOJAN Z se gasesc in muzica improvizata si in cea compusa deopotriva. Pare ca niciunul dintre muzicieni nu cunoaste limitari stilistice, compozitionale ori muzicale/tehnice. Background-ul vast le permite sa sparga cele mai diferite stiluri muzicale si sa le reimbine intr-o muzica unica.

ARCUS TRIO porneste de la elemente folclorice culese din muzica traditionala romaneasca si balcanica, cernute uneori prin filtre R&B, alteori HipHop, degaja sunete specifice prog-rock si post-prog si le aseaza in groove-ul propriu.

Biletele, in valoare de 15 lei, se gasesc AICI si pe bilet.ro si la casa de bilete ARCUB, din strada Lipscani, nr. 84-90.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.