Artist in Residence prezinta “Paolo Profeti European Collective – ELETTRICO”

Paolo Profeti, saxofonist si compozitor italian care a devenit in ultimii ani o parte integranta a scenei romanesti de jazz, prezinta concertul “Paolo Profeti European Collective – ELETTRICO” sambata, 3 noiembrie, ora 19:30, in cadrul Artist In Residence, stagiunea de jazz de la ARCUB curatoriata de Lucian Ban.

Pornind de la un univers de referinta jazzistic traditional, amplu, colectivul dezvolta in prezent un nou concept avangardist, in care isi gasesc locul elemente electronice, precum si momente improvizatorice radicale. Proiectul aduce impreuna doi muzicieni italieni – saxofonistul leader si tobosarul Alessandro Rossi, unul dintre cei mai apreciati exponenti ai noii generatii a jazz-ului european – si exceptionalii jazz-mani romani: Sorin Romanescu la chitara, Florian Radu la trombon si Michael Acker la bass.

Biletele in valoare de 35 lei (25 lei pret redus pentru elevi, studenti, pensionari) pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB din str. Lipscani, nr. 84-90 sau online, pe arcub.ro, bilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.