Premiera: “Cat de frumoasa treci prin lume, femeie!”

Premiera spectacolului de teatru “Cat de frumoasa treci prin lume, femeie!”, dupa un text de Stefan Dumitrescu, va avea loc pe 12 decembrie, ora 19.30. Spectacolul, regizat de Filip Popa, care apare si in distributie alaturi de Andreea Dumitrescu, este gazduit de catre Teatrul de Arta din Bucuresti (Str. Sfantul Stefan, nr. 21).

Spectacolul are la baza o poveste de cuplu, povestea profesorului de muzica Adrian Mireanu si a tinerei sale eleve – Sonia. In casa profesorului se vor rememora clipe, retrai emotii si probabil ca se vor reintalni suflete, spectatorii devenind martorii unei confesiuni.

“Am avut onoarea de a debuta ca regizor cu textul piesei de teatru “Cat de frumoasa treci prin lume, femeie!”, care ne inapoiaza placerea de a urmari un spectacol in care dramatismul patrunde in adancurile sufletului spectatorilor, prin prisma intensitatii textului, lasand semne de intrebare in inima fiecarui privitor. Consider ca viziunea regizorala delimiteaza foarte bine momentele prin care trec cele doua personaje, povestea de pe scena fiind impartita intre trecut si prezent, spectatorii reusind sa traiasca in timp real actiunea scenica. Realismul in care este construit spectacolul ne introduce intr-o atmosfera deosebita, lasand pentru 1 ora si 40 de minute cele doua personaje sa ne conduca intr-o iluzie care va lasa multi spectatori pe ganduri.”, spune regizorul Filip Popa.

“Suntem incantati sa prezentam publicului un spectacol emotionant, de o sensibilitate aparte, care va transmite un mesaj puternic tuturor. Personajul feminin, Sonia, inseamna o incercare. Este un personaj complex caruia sunt fericita sa-i ofer sansa de a exista si de a-si expune experientele traite de-a lungul timpului. Sper ca spectacolul va ajunge in fata cat mai multor oameni, iar acestia vor absorbi cele mai importante invataminte.” completeaza Andreea Dumitrescu.

Biletele se gasesc online pe www.biletfan.ro si pot fi achizitionate in format electronic sau in format fizic de la punctul de vanzare Biletfan.ro – situat la statia de metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel (vis-a-vis de casa de abonamente).

Spetacolul se va mai juca si pe 10 ianuarie 2017 si va fi gazduit tot de Teatrul de Arta Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *