Florin Piersic Jr. aduce „Freak Show” la Teatrul National

Spre finalul acestui an, in data de 26 decembrie, de la ora 20.00, spectatorii bucuresteni se vor reintalni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Teatrului National Bucuresti – Sala Pictura cu spectacolul FREAK SHOW. Spectacolul este realizat dupa un material scris de Florin Piersic jr, in regia si interpretarea sa.

FREAK SHOW este un one-man-show unic in Romania, un spectacol dinamic, gandit astfel incat sa tina publicul cu sufletul la gura timp de doua ore. Cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta.

FREAK SHOW a fost prezentat cu succes nu doar publicului din tara, ci si publicului roman din Germania, Canada, Belgia, Franta, Marea Britanie.

Biletele costa 50 lei (categoria I) si 30 lei (categoria a II-a) si se gasesc la casa de bilete TICKETNET din Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Calarași si online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.