Se apropie concertul “Vienna Magic – Christmas Edition”

Iubitorii de muzica clasica sunt invitati pe 21 decembrie, ora 20.00, la Sala Palatului, pentru a lua parte la sarbatoarea muzicii clasice vieneze desfasurata cu ocazia concertului traditional de Craciun, “Vienna Magic – Christmas Edition”. Invitati speciali vor fi soprana Mara Mastalir si baritonul Michael Havlicek de la Vienna Volksopera.

Pentru al doisprezecelea an consecutiv, concertul este sustinut in tara noastra de faimoasa orchestra austriaca JOHANN STRAUSS ENSEMBLE, sub bagheta carismaticului dirijor Russel McGregor.
Indragitii muzicieni vor reveni in cadrul unui amplu turneu national care va incepe in cateva zile si se va derula conform urmatorului program:

13 decembrie – Brasov – Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu;
14 decembrie – Cluj-Napoca – Opera Nationala Romana;
15 decembrie – Bistrita – Palatul Culturii;
16 decembrie – Arad – Teatrul Clasic Ioan Slavici;
17 decembrie – Sibiu – Sala Thalia;
18 decembrie – Timisoara – Filarmonica Banatul;
19 decembrie – Oradea – Teatrul Szigligeti Oradea;
20 decembrie – Targu-Mures – Palatul Culturii;
21 decembrie – Bucuresti – Sala Palatului.

Biletele pentru concertul “Vienna Magic – Christmas Edition” se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole din orasele cuprinse in turneul national, iar pentru concertul de la Sala Palatului Bucuresti, acestea sunt disponibile la: standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – et. 2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *