Pink Martini revine in Romania primavara viitoare

Micuta orchestra Pink Martini revine pe 20 aprilie 2017 la Sala Palatului din Bucuresti. Cu un sound care imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack de film noir, membrii orchestrei care au cantat pe multe scene din lume vor ajunge in Bucuresti insotiti de vocalista Storm Large.

“Daca Natiunile Unite ar fi avut o trupa proprie in 1962, probabil ca noi am fi fost”, spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei. Pink Martini a luat fiinta in 1994, in Oregon, Portland, orasul natal al lui Lauderdale, liderul trupei. Vintage, sofisticata, cosmopolita, muzica Pink Martini este o plimbare nocturna prin marile porturi si orase ale lumii, cu povestile si parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Pe langa vocea din live-urile Pink Martini, Storm Large este actrita, dramaturg si autoare. A bifat notorietatea nationala in State in 2006, ca finalist la show CBS Rock Star: Supernova. In ciuda faptului ca a fost eliminata in ultima saptamana, inainte de final, Storm a ramas in inimile fanilor.

Pe 20 aprilie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preturile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), in functie de distanta fata de scena. Presale: pana pe 24 decembrie inclusiv, biletele (cu exceptia categoriei VIP) au 20% reducere: 96 lei, 116 lei, 152 lei, 176 lei. Reducerile continua si in perioada 24 decembrie – 15 ianuarie, cand biletele (cu exceptia categoriei VIP) au 10% reducere, fiind disponibile la preturile de 108 lei, 130 lei, 171 lei, 198 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

Concertul este organizat de Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *